Over

Over New Creation Design

Je wilt een website, logo, huisstijl of drukwerk?  Maar je hebt geen inspiratie of kijkt op tegen het technische aspect? 

New Creation Design heeft het allemaal in huis om dit voor jou te realiseren. 

Wat New Creation Design onderscheidend maakt is begrijpelijke taal zonder technische termen. Het draait allemaal om communicatie zodat we tot een mooi eindresultaat zullen komen.

Met New Creation Design wil ik mijn talent gebruiken om anderen van dienst te zijn. Als klein bedrijf heb ik nog alle aandacht voor jou. Wat mijn ontwerpen onderscheidend maakt is een authentieke, overzichtelijke uitstraling.


Over mij

De persoon achter New Creation Design ben ik; Erwin Bennink. Getrouwd en vader van 2 kinderen.

Ik heb altijd al interesse gehad in (grafische) vormgeving. Ik houd er van om mooie dingen te maken, zowel met mijn handen als met de computer. Van jongs af aan vond ik het leuk om met computers bezig te zijn, en maakte ik al websites voor vrienden en familie.

Mijn ervaring op gebied van grafische vormgeving heb ik vanaf 1999 opgedaan bij een groothandel in sport- en bedrijfskleding met een drukkerij. Hier heb ik geleerd om op de computer logo’s te ontwerpen of bestaande logo’s te digitaliseren.

Na hier 10 jaar werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat ik het leuk vind om met computers te werken, heb ik in 2009 een carrièreswitch gemaakt richting de ICT. Via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) heb ik de opleidingen MBO ICT niveau 2, 3 en 4 gevolgd bij een gecertificeerd leerbedrijf. Na afronding van deze opleiding heb ik tot 2014 in de ICT sector gewerkt.

Nadat ik eind 2014 vader ben geworden, ben ik in 2015 kantoorwerk gaan doen bij Compassion Nederland. Hier heb ik gewerkt tot ik eind 2016 voor de tweede keer vader werd. 

Na in verschillende sectoren werkzaam te zijn geweest, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toch het liefst creatief bezig ben. Webdesign is dan ook hetgeen waar ICT en Grafische vormgeving voor mij bij elkaar komen. Na verschillende losse projecten te hebben gedaan, heb ik in 2019 besloten New Creation Design op te richten.